Το GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο

Σχετικά άρθρα

Η GM έκανε γνωστό πως το GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, με το μοντέλο να ήταν αρχικά προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 20 του περασμένου Μαΐου, αλλά η παρουσίασή του αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα η GMC έδωσε ένα νέο teaser video του ηλεκτρικού Hummer που μας αποκαλύπτει μέρος του σχεδιασμού του, αλλά και την μεγάλη πανοραμική του οροφή. Επίσης αποκαλύπτεται πως θα προσφέρεται και ως pickup με μια μικρή καρότσα.

Σύμφωνα με την GM, το μοντέλο θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, με την δυνατότερη να φέρει τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα υπάρχουν εκδόσεις με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες. Θα φορά τις νέες Ultium μπαταρίες με χωρητικότητα από 50 έως 200 kWh, θα εξοπλίζεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...