Η VLF μήνυσε την Karma

Σχετικά άρθρα

Η VLF Automotive κατέθεσε μήνυση εναντίον της Karma Automotive, κατηγορώντας της για κλοπή των σχεδίων του ηλεκτρικού Humvee.

Η VLF υποστηρίζει πως το περασμένο φθινόπωρο μοιράστηκε τα σχέδια του οχήματος με την Karma ως μέρος μιας προτεινόμενης συνεργασίας που περιελάμβανε την κατασκευή του οχήματος για την κινέζικη αγορά, αλλά η VLF κατηγορεί την Karma πως προσπάθησε να κλέψει τα σχέδια αυτά.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Karma, Lance Zhou, όπως υποστηρίζει η VLF, επικοινώνησε με συνεργάτες της VLF σε μια προσπάθεια να κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό Humvee στη κινέζικη αγορά μόνη της. Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι:

Οι δυσοίωνες πωλήσεις και οι απροσδόκητες απώλειες της Karma δημιούργησαν μια φαύλη χρηματοοικονομική δίνη, και αυτό προκάλεσε τη μητρική εταιρεία της Karma, τον Όμιλο Wanxiang, να πιέσει τον Zhou να κάνει την εταιρεία κερδοφόρα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε δυνατό μέσο”.

H VLF ζητά αποζημίωση 18,5 εκατ. δολαρίων από την Karma.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...