Στις 12 Αυγούστου η παρουσίαση της Bentley Bentayga Speed facelift

Σχετικά άρθρα

Όπως έκανε γνωστό η Bentley, στις 12 του μηνός θα παρουσιάσει την Bentayga Speed facelift που όπως και η ανανεωμένη Bentayga, έτσι και αυτή θα αποκτήσει νέα φωτιστικά σώματα, με τα πίσω να μοιάζουν αρκετά με αυτά της Continental GT, ενώ θα υπάρχουν ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια, νέες απολήξεις, νέες ζάντες και νέα εξωτερικά χρώματα.

Το πίσω μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 2 εκατοστά και στο εσωτερικό θα υπάρχει νέα 10,9″ οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, νέοι αεραγωγοί, νέο τιμόνι, ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέο head-up display, νέα καθίσματα, νέα πάνελ στις πόρτες, ένα Breitling ρολόι στο κέντρο του ταμπλό, όπως επίσης νέα ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά.

Μηχανικά θα φορά τον 6,0-λιτρο twin-turbo W12 κινητήρα απόδοσης 635 ίππων και 900 Nm ροπής. Το -βάρους 2.440 κιλών- αυτοκίνητο θα επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 3,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 306 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει τέσσερα προγράμματα οδήγησης, το Comfort, το Bentley, το Sport και το Custom. Στο Sport mode, η απόκριση του κινητήρα και του 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, καθώς και η ανάρτηση ρυθμίζονται ανάλογα για πιο δυναμική και επιθετική οδήγηση.

Η Bentayga Speed εφοδιάζεται με κεραμικά φρένα και είναι τα μεγαλύτερα και πιο δυνατά που έχουν μπει ποτέ σε μοντέλο της Bentley. Έχουν μέγιστη ροπή φρεναρίσματος 6.000 Nm και αντέχουν θερμοκρασίες έως 1.000 βαθμούς Κελσίου, ενώ ταυτόχρονα είναι κατά 20 κιλά ελαφρύτερα από τα συμβατικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ουίσκι από την Macallan και την Bentley που κοστίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο

Η Bentley και το αποστακτήριο Macallan παρουσιάζουν το The Macallan Horizon, ένα single malt ουίσκι που βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι κατασκευασμένο από...

Κατασχέθηκαν χιλιάδες Audi, Bentley και Porsche στις ΗΠΑ λόγω κινέζικου εξαρτήματος

Χιλιάδες ολοκαίνουργια αυτοκίνητα των Audi, Bentley και Porsche έχουν κατασχεθεί σε λιμάνια των ΗΠΑ, αφού ένας προμηθευτής του VW Group βρήκε ένα κινεζικό εξάρτημα...

Μειωμένες κατά 11% οι παγκόσμιες πωλήσεις της Bentley το 2023

Η Bentley ανακοίνωσε πτώση 11% στις πωλήσεις οχημάτων για το 2023, αναφέροντας ότι οι καταναλωτές ένιωσαν το αυξανόμενο κόστος και την επιβράδυνση των οικονομιών...
Autoblog.gr