Honda S660 by Mugen

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιανουάριο η Honda ανανέωσε το S660 και σήμερα ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Mugen μας παρουσιάζει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο κάνει το roadster αρκετά πιο επιθετικό.

Αυτό αποτελείται από πρόσθετο σπόιλερ στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, νέα μάσκα, νέους προβολείς ομίχλης, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα και hardtop κάλυμμα, αντί για το εργοστασιακό υφασμάτινο.

Στο εσωτερικό, η Mugen τοποθετεί νέα πατάκια, carbon ή χρωμιωμένο κάλυμμα για το κάλυμμα του εσωτερικού καθρέφτη, ενώ από carbon είναι και ο λεβιές ταχυτήτων. Τέλος, στο κατάλογο υπάρχουν νέες ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 15 ή 16 ιντσών, σπορ αμορτισέρ, απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, βελτιωμένα φρένα, φίλτρο λαδιού υψηλής απόδοσης, πλαίσιο πινακιδών κυκλοφορίας από carbon και πολλά άλλα.

Να θυμίσω πως το S660 φορά έναν τρικύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ., απόδοσης 64 ίππων, και συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων – CVT, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς.

Διάβασε ακόμα

Κάποιος “τρελός” Έλληνας οδηγεί ένα Honda S660

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...