Το BMW iX δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η έκδοση παραγωγής του iNext θα ονομαστεί και iX και αυτές τις ημέρες η BMW διεξάγει με αυτό δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Nurburgring. Το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις απόδοσης, με την βασική έκδοση να αποδίδει 308 άλογα, η μεσαία 522 άλογα και η κορυφαία 610 άλογα.

Το αυτοκίνητο θα έχει αυτονομία έως και 580 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, στον κύκλο WLTP, ενώ θα εξοπλίζεται με τη νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων της BMW, οι οποίοι έχουν πιο συμπαγείς διαστάσεις, μιας και σε ένα μόνο μπλοκ θα ενσωματώνουν τον ηλεκτροκινητήρα, το σύστημα μετάδοσης και τα ηλεκτρονικά υποσυστήματα, όντας ένα ενιαίο σύστημα. Οι νέοι ηλεκτροκινητήρες εκτός από μικρότερες διαστάσεις, θα προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, ενώ συνάμα θα κοστίζουν λιγότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=Ml1Pln02lT4

Η γερμανική εταιρία θα τοποθετήσει στο μοντέλο κυρτή οθόνη, αεροδυναμικές ζάντες, αλλά και “έξυπνα” παράθυρα που θα σκουραίνουν αυτόματα, συμβάλλοντας έτσι στη προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ θα λειτουργούν και με τρόπο ώστε να διατηρείται στα επιθυμητά επίπεδα η εσωτερική θερμοκρασία.

Το BMW iX θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Ιούλιο του 2021 και οι πρώτες παραδόσεις του θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...