Με τον 1.5 TSI κινητήρα το Volkswagen Taos

Σχετικά άρθρα

Στις 13 Οκτωβρίου η Volkswagen θα παρουσιάσει το Taos, ένα νέο crossover που θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan, και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική. Το μοντέλο θα προσφέρεται με τον 1.5 TSI κινητήρα απόδοσης 158 ίππων με 250 Nm ροπής. Ο κινητήρας λειτουργεί σε έναν τροποποιημένο κύκλο Miller, έχει συμπίεση 11,5:1, σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης 350 bar και VTG (Variable Turbine Geometry).

Το Taos δεν θα πωλείται στην Ευρώπη, μιας και εδώ είναι διαθέσιμο το T-Cross, με το Taos να είναι κατά 28 εκατοστά μικρότερο από το Tiguan, με το μήκος του να αγγίζει τα 4.425 χλστ.

Θα προσφέρεται τόσο ως προσθιοκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο, με τις προσθιοκίνητες εκδόσεις να συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι τετρακίνητες με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...