Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Subaru BRZ

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούλιο η Subaru έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή της πρώτης γενιάς του BRZ, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του sport μοντέλου της. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες του.

Η teaser φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία του αυτοκινήτου, καθώς το μόνο που βλέπουμε είναι ο σχεδιασμός των ζαντών, καθώς και ο αεραγωγός του μπροστινού φτερού ο οποίος μειώνει την αεροδυναμική πίεση και εξομαλύνει τους στροβιλισμούς που δημιουργούνται μέσα στον θόλο της ζάντας.

Ωστόσο, από τις υπόλοιπες φωτογραφίες διακρίνεται η όμορφη coupe σιλουέτα του μοντέλου. Το νέο BRZ είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην φετινή έκθεση του Los Angeles, αλλά αυτή ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό, όμως, φαίνεται να μην αλλάζει τα σχέδια της Subaru, καθώς μαζί με την φωτογραφία η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα δούμε το μοντέλο μέσα στο φθινόπωρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το νέο BRZ θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση του τρέχοντος πλαισίου και θα φορά την ατμοσφαιρική έκδοση του FA24 2,4-λίτρων boxer κινητήρα της Subaru. Αυτός θα αποδίδει 220 άλογα με 240 Nm ροπής και θα συνδυάζεται τόσο με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...