Το βανάκι της Arrival ένα βήμα πιο κοντά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η Arrival είναι μια βρετανική startup εταιρία που πρόσφατα η Hyundai και η Kia επένδυσαν σε αυτή 100 εκατ. ευρώ, ενώ η UPS έχει παραγγείλει 10.000 βανάκια της.

Το πρώτο όχημά της είναι ένα ηλεκτρικό βαν με κόστος παρόμοιο με εκείνο ενός βαν που κινείται με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου. Το βαν είναι σχεδιασμένο για αστικές μεταφορές και παραδόσεις και διαθέτει αυτονομία έως 480 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, μιας και μπορεί να εξοπλιστεί με μπαταρίες χωρητικότητας από 44 έως 130 kWh.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 και σήμερα απασχολεί 800 υπαλλήλους σε 5 χώρες. Έχει έδρα στο Λονδίνο, διαθέτει εργοστάσιο στο Banbury και στα σχέδιά της είναι να δημιουργήσει “μικρο-εργοστάσια” κοντά σε μεγάλες αγορές όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Επίσης διαθέτει γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη και στη Ρωσία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...