Η Dacia μεταφέρει την παραγωγή του Sandero στο Μαρόκο

Σχετικά άρθρα

Η Renault επιβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει την παραγωγή της νέας -τρίτης- γενιάς του Sandero από τη Ρουμανία στο Μαρόκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mark Suss, υπεύθυνος για τη Dacia δήλωσε σε γαλλικό μέσο ότι το νέο Sandero θα συναρμολογείται αποκλειστικά στο Μαρόκο, στα εργοστάσια της Renault στη Ταγγέρη και στη Καζαμπλάνκα.

Ωστόσο, τα Duster και Sandero Stepway θα συνεχίσουν να παράγονται στη Ρουμανία, στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Mioveni, εκεί που γινόταν -μέχρι σήμερα- η παραγωγή και του Sandero hatchback. To νέο Sandero θα γίνει το πρώτο μοντέλο που η Renault μετεγκαθιστά πλήρως την παραγωγή του, από το Mioveni στην Ταγγέρη.

Το εργοστάσιο της Dacia στη Ρουμανία θα συνεχίσει να παράγει το Duster, το οποίο αντιπροσωπεύει πάνω από το 70% της συνολικής παραγωγής της εταιρίας, καθώς και τα Logan sedan, Logan MCV και Sandero Stepway.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Η Dacia καταργεί τους πετρελαιοκινητήρες στα νέα Sandero, Sandero Stepway και Logan

ΠηγήL'Argus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...