Το ανανεωμένο Eclipse Cross παρουσίασε σήμερα η Mitsubishi, με το μοντέλο να αποκτά φρέσκια εμφάνιση, εμπνευσμένη από το e-Evolution Concept, έχοντας σημαντικές αλλαγές τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.

Έτσι συναντάμε νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που ενσωματώνει τα LED φώτα ημέρας μέσα σε χρωμιωμένο πλαίσιο, νέα LED φώτα ημέρας, αλλά και νέα μάσκα. Ομοίως, στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος, με τα φωτιστικά σώματα να έχουν διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με αυτά του τρέχοντος μοντέλου. Αυτά άλλαξαν ελαφρώς και την πόρτα του χώρου αποσκευών, στην κορυφή της οποίας υπάρχει νέα αεροτομή.

Ο νέος σχεδιασμός του πίσω μέρους βελτιώνει την ορατότητα του μοντέλου, με το αυτοκίνητο να αποκτά επίσης νέες ζάντες, νέους πλαϊνούς καθρέπτες και νέες πλαϊνές ποδιές.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, με τη νέα οθόνη 8″ (από 7″) του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βρίσκεται τοποθετημένη πιο κοντά στον οδηγό και στον συνοδηγό, να έχει νέα γραφικά, με τα χειριστήριά αφής για τον έλεγχο του ήχου και του ραδιοφώνου να αντικαταστάθηκαν από φυσικούς διακόπτες για καλύτερη αίσθηση.

Μηχανικά το μοντέλο εκτός από τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης θα προσφέρεται και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο. Παρότι η Mitsubishi δεν ανακοίνωσε τεχνικά στοιχεία αυτού, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον κινητήρα του Outlander PHEV.