Laptop της Acer σχεδιασμένο από την Porsche Design

Σχετικά άρθρα

Η Porsche Design συνεργάστηκε με την Acer και παρουσιάζουν το Book RS. Πρόκειται για έναν νέο φορητό υπολογιστή που έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και carbon καπάκι. Το λάπτοπ ζυγίζει 1,25 κιλά και έχει πάχος 15,99 χιλιοστά.

Φορά Intel Core i7 επεξεργαστή 11ης γενιάς, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με κάρτα γραφικών είτε Intel Iris Xe, είτε NVIDIA GeForce MX350. Η μνήμα RAM είναι 16 GB, με την οθόνη αφής FHD IPS3 14 ιντσών να διαθέτει Antimicrobial4 Corning Gorilla Glass.

Η του τιμή ξεκινά από τα 1.799 ευρώ, ενώ το Porsche Design Acer Mouse RS κοστίζει 99 ευρώ. Το Porsche Design Acer Travelpack RS που περιλαμβάνει το ποντίκι, ένα mousepad, μια θήκη μεταφοράς και μια προστατευτική θήκη για το λάπτοπ κοστίζει 299 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...