Samsung Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Racing Edition, με τιμή €2.700

Σχετικά άρθρα

H Samsung συνεργάστηκε με την Aston Martin και παρουσίασαν στην Κίνα μια ειδική έκδοση του Galaxy Z Fold 2. Το κινητό είναι εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της βρετανικής εταιρία και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα BSEM η οποία τρέχει με δύο V8 Vantage GT4.

Η διάθεση του θα περιοριστεί σε μόλις 777 κομμάτια, κάτι που το κάνει αυτομάτως συλλεκτικό, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί να ξεκινήσει αύριο, 6 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές στο κινητό, αλλά η συσκευασία κάνει την διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο κουτί υπάρχει μια δερμάτινη θήκη, ένα Galaxy Watch 3, μια κρυστάλλινη κάρτα ID, ένα official racing team T-Shirt και το απαραίτητο καπελάκι.

Η τιμή του Samsung Galaxy Z Fold 2 Aston Martin Racing Edition στην Κίνα ορίζεται στα 20.999 γουάν (€2.683), ήτοι 4.000 γουάν (€511) πιο ακριβό από την απλή έκδοση του Samsung Galaxy Z Fold 2.

Το τελευταίο είναι ένα από τα πρώτα αναδιπλούμενα smartphones, με αναδιπλούμενη οθόνη να φέρνει μια εμπειρία χρήσης που δεν έχουμε ξαναζήσει μέχρι σήμερα. Η οθόνη ανοιχτή έχει διαγώνιο 7,6 ίντσες και είναι τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πρακτικά μετατρέπει το κινητό σε tablet.

Κλειστό, το κινητό έχει μια πολύ μακρόστενη οθόνη 6,2 ιντσών και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι, σαν κανονικό κινητό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...