H Honda teasάρει τη νέα γενιά του Civic, ντεμπούτο στις 17 του μηνός

Σχετικά άρθρα

Η Honda μόλις έδωσε το πρώτο teaser video της νέας -εντέκατης- γενιάς του Civic, η οποία θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στις 17 Νοεμβρίου. Το παρακάτω video μας δείχνει διάφορα μέρη του αυτοκινήτου από διαφορετικές οπτικές γωνίες, με το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλο να μεταδίδεται μέσω της live streaming πλατφόρμας, Twitch.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από γραφείο ευρεσιτεχνίας, που αποκάλυψαν τον σχεδιασμό του νέου Civic. Σε σχέση με την σημερινή γενιά, το νέο Civic διαθέτει τραπεζοειδή φωτιστικά σώματα, μάσκα δύο επιπέδων με μικρότερο άνοιγμα στην οροφή, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να ενώνονται με μια μπάρα.

Η έκδοση παραγωγής της 11ης γενιάς του Civic αναμένεται να παρουσιαστεί την άνοιξη του 2021, και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, αλλά και στην Ιαπωνία, μιας και το εργοστάσιο της εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας θα κλείσει το 2021.

Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει και αντίστοιχες φωτογραφίες που δείχνουν τον σχεδιασμό του ταμπλό και του τιμονιού του νέου μοντέλου. Από αυτές βλέπουμε πως το νέο Civic θα αποκτήσει “tablet” οθόνη, με τους αεραγωγούς να έχουν ορθογώνιο σχεδιασμό και να βρίσκονται πάνω από τους διακόπτες ελέγχου του συστήματος κλιματισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia teasάρει το νέο EV3, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η Kia έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του επερχόμενου EV3, ενός νέου compact αμιγώς ηλεκτρικού SUV που ευελπιστεί...

H Avatr teasάρει το νέο ηλεκτρικό SUV της

Η Avatr έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teasers φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου του νέου μοντέλου που ετοιμάζει, ώστε να επεκτείνει τη γκάμα της καθώς προστίθεται...