Η Volkswagen διόρθωσε τα προβλήματα λογισμικού του ID.3

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ξεκίνησε τις παραδόσεις του ID.3 από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τα αυτοκίνητα να μην είχαν όλες τις λειτουργίες τους ενεργοποιημένες, όπως την λειτουργία App Connect και την λειτουργία ένδειξης της απόστασης και επαυξημένης πραγματικότητας στο head-up display.

Τώρα η γερμανική εταιρία δηλώνει πως έχει διορθώσει όλα τα προβλήματα λογισμικού του ID.3 και τα νέα αυτοκίνητα που θα παραδίδονται από εδώ και στο εξής θα φέρουν το ολοκληρωμένο λογισμικό. Τα ID.3 που έχουν ήδη παραδοθεί θα πρέπει να πάνε στις αντιπροσωπείες της εταιρίας προκειμένου να αναβαθμιστούν.

Η διαδικασία είναι αργή και περιλαμβάνει δύο φάσεις: στην πρώτη -η οποία διαρκεί επτά ώρες για να ολοκληρωθεί- το λογισμικό εγκαθίσταται χρησιμοποιώντας ένα USB flash drive και στην δεύτερη ο φορητός υπολογιστής ολοκληρώνει την εγκατάσταση του λογισμικού στο αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...