Volkswagen: Τον Σεπτέμβριο οι πρώτες παραδόσεις του ID.3. O CEO της ζήτησε συγνώμη

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα πως οι πρώτες παραδόσεις του ID.3 θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την εταιρία να έχει λύσει μέχρι τότε τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το λογισμικό του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου. Αρχικά θα παραδοθούν τα 30.000 ID.3 1st Edition, ενώ αργότερα θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις και των υπολοίπων εκδόσεων.

Αρχικά τα αυτοκίνητα δεν θα εξοπλίζονται με την λειτουργία App Connect, ενώ ούτε η λειτουργία ένδειξης της απόστασης θα είναι ενεργοποιημένη στο head-up display. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες θα προστεθούν από τις αρχές του 2021 μέσω over-the-air αναβαθμίσεων.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Volkswagen ID.3

Στις σχετικές ειδήσεις ο CEO του VW Group, Herbert Diess ζήτησε συγνώμη από το εποπτικό συμβούλιο της αυτοκινητοβιομηχανίας, για τις δηλώσεις που έκανε προς τα μέλη του εποπτικού συμβουλίου, συγνώμη που έγινε δεκτή από όλα τα μέλη, τα οποία σε ανακοίνωσή τους δήλωσαν πως συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον Diess στο έργο του.

Ο Diess που φέρεται να κατηγόρησε πριν από μερικές ημέρες ορισμένα μέλη του εποπτικού συμβουλίου της VW για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών στα ΜΜΕ (προβλήματα στο λογισμικό του ID.3 και του Golf), χαρακτηρίζοντας τότε τις διαρροές αυτές ως εγκληματικές, είπε πως οι δηλώσεις του ήταν ακατάλληλες και λανθασμένες. Ωστόσο αναφορές από τη Γερμανία ισχυρίζονται πως η πραγματικά αιτία της σύγκρουσης του Diess και των μελών του εποπτικού συμβουλίου, ήταν η αντίθεση του συμβουλίου εργασίας σχετικά με το ρυθμό και το μέγεθος των σχεδίων μείωσης του κόστους της VW.

Να θυμίσω πως την περασμένη Δευτέρα το VW Group ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουλίου του 2020 ο νυν COO της Volkswagen, Ralf Brandstatter θα γίνει ο νέος CEO της γερμανικής εταιρίας.

Επί του παρόντος, ο Herbert Diess κατέχει τόσο την θέση του CEO του VW Group, όσο και της Volkswagen, με τον Diess να διατηρεί την θέση του CEO στο VW Group, με στόχο να επικεντρωθεί περισσότερο στα καθήκοντα της ηγεσίας του Ομίλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...