Αν δεν υπήρχε ο ιός SARS-CoV-2, τώρα -οι περισσότεροι από εμάς- θα είχαμε δει την 25η ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα, καθώς το No Time To Die είχε προγραμματιστεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου του 2020 στην Αγγλία, για να ακολουθήσει η προβολή της στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Απριλίου 2020.

Δυστυχώς, όμως, οι κινηματογράφοι και όλες οι άλλες μορφές ψυχαγωγίας έχουν επηρεαστεί στον μέγιστο βαθμό, με την προβολή της νέας ταινίας του James Bond να έχει οριστεί -αν όλα πάνω καλά- για τις 2 Απριλίου του 2021.

Στη νέα ταινία, στην οποία θα δούμε για τελευταία φορά τον Daniel Craig να φορά το κοστούμι του 007, ο Bond θα οδηγήσει την θρυλική DB5, την ηλεκτρική Aston Martin, το νέο Land Rover Defender, καθώς επίσης σε κάποια σκηνή και την Aston Martin Valhalla.

Στο παραπάνω video του Top Gear θα δεις τον Stig να driftάρει ασταμάτητα την DB5 που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες του Bond, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών κατασκευών που έχουν τροποποιηθεί για χρήση σε επικίνδυνες και “ακροβατικές” σκηνές.

Οι παραγωγοί της ταινίας δημιούργησαν πολλαπλές εκδόσεις της DB5 για την ταινία, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης με έναν 3,2-λίτρων εξακύλινδρο σε σειρά ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 320 ίππων και 355 Nm ροπής, προέλευσης BMW. Το αυτοκίνητο φέρει σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με το συνολικό βάρος να είναι μόλις 997 κιλά.