Το Tesla προσφέρει δωρεάν για τρεις μήνες το πακέτο αυτόματης οδήγησης (FSD)

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές Οκτωβρίου η Tesla ανακοίνωσε πως σημείωσε ρεκόρ παραδόσεων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020. Συγκεκριμένα, το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2020, η Tesla παρέδωσε 139.300 αυτοκίνητα (124.100 Model 3 και Model Y, και 15.200 Model S και Model X), ενώ τους πρώτους εννιά μήνες η αμερικάνικη εταιρία έχει παραδώσει 318.250 αυτοκίνητα, όταν όλο το 2019 είχε πουλήσει σχεδόν 367.500 αυτοκίνητα.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Elon Musk είχε στείλει εσωτερικό email σε όλους τους εργαζομένους της Tesla και ανέφερε πως η εταιρία έχει την ευκαιρία να κατασκευάσει και να πουλήσει 500.000 αυτοκίνητα μέσα στο 2020. Όπως καταλαβαίνεις, για να συμβεί αυτό θα πρέπει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους η Tesla να παραδώσει σχεδόν 181.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως, και να κάνει νέο ρεκόρ.

Γι’αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η Tesla προσφέρει το πακέτο Full Self Driving (FSD) εντελώς δωρεάν για τρεις μήνες, σε όσους αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο μέχρι το τέλος του 2020, ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις της. Αν κάποιος θέλει σήμερα να αγοράσει τις FSD λειτουργίες, αυτές κοστίζουν 10.000 δολάρια και περιλαμβάνουν τα συστήματα:

  • Πλοήγηση με το Autopilot: Αυτόματη οδήγηση από την είσοδο σε αυτοκινητόδρομο έως την έξοδο από αυτοκινητόδρομο, συμπεριλαμβανομένης της διέλευσης από κόμβους και της προσπέρασης αυτοκινήτων που κινούνται αργά.
  • Αυτόματη αλλαγή λωρίδων: Αυτόματη αλλαγή λωρίδων κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.
  • Αυτόματη στάθμευση: Τόσο σε παράλληλους όσο και σε κάθετους χώρους.
  • Αναγνώριση και ανταπόκριση σε φανάρια και πινακίδες STOP.
  • Αυτόματη οδήγηση σε δρόμους πόλεων

Το παραπάνω πακέτο επιτρέπει στον οδηγό να μην έχει τα χέρια του στο τιμόνι, όταν το όχημα κινείται αυτόνομα, ενώ μπορεί να αλλάζει μόνο του λωρίδες κυκλοφορίας αλλά και να παρκάρει μόνο του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Tesla προσφέρει διάφορα κίνητρα για την αύξηση των τριμηνιαίων πωλήσεων και κερδών της, καθώς στο παρελθόν αντίστοιχο κίνητρο ήταν η δωρεάν φόρτιση σε Supercharger σταθμό για τους κατόχους των Model 3. Τέλος, η προσφορά της τρίμηνης χρήσης των Full Self-Driving λειτουργιών φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην χρήση τους ως μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία.

Πηγήelectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...