Το νέο λογότυπο της GM

Σχετικά άρθρα

Η GM έχει νέο λογότυπο, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που αντικαθιστά. Το νέο λογότυπο αποτελείται από ένα μπλε τετράγωνο, μέσα στο οποίο υπάρχουν τα πεζά γράμματα gm, με μια γραμμή να υπογραμμίζει το γράμμα m.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρία, το νέο της λογότυπο αντικατοπτρίζει την ανανέωση της μάρκας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, στο οποίο θα εισάγει 30 νέα ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως μέχρι τα τέλη του 2025.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η GM:

Το νέο λογότυπο διαθέτει μπλε τόνους, αντίστοιχους με αυτούς του ουρανού, δείχνοντας τον δρόμο για ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών που θα προέλθει με τη χρήση της πλατφόρμας Ultium. Οι στρογγυλεμένες άκρες και τα πεζά γράμματα δημιουργούν μια πιο μοντέρνα αίσθηση. Η υπογράμμιση του γράμματος m συνδέεται με τα προηγούμενα λογότυπα της GM, καθώς και με την οπτική απεικόνιση της πλατφόρμας Ultium, μιας το κενό ανάμεσα στο γράμμα m και την παύλα δημιουργεί το σχήμα μιας πρίζας.

Πως το βρίσκεις το νέο λογότυπο της GM; Σου αρέσει ή προτιμάς το προηγούμενο; (ακόλουθη φωτογραφία).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...