Η Honda teasάρει το εσωτερικό του νέου HR-V

Σχετικά άρθρα

H Honda συνεχίζει το teasing του νέου HR-V, δίνοντας μερικές φωτογραφίες του εσωτερικού του. Αυτές μας δίνουν μια ιδέα από την καμπίνα της νέας γενιάς του μοντέλου, χωρίς να είναι εύκολο να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Μπορούμε να διακρίνουμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του HR-V, το οποίο θα φέρει μια “αιωρούμενη” οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, με το αυτοκίνητο να διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay. Επιπλέον, φαίνεται ότι διατηρούνται τα φυσικά κουμπιά για το σύστημα κλιματισμού και για τον έλεγχο της έντασης του ήχου.

Από μια άλλη teaser φωτογραφία, βλέπουμε το twitter ηχείο που είναι τοποθετημένο στο πάνελ των θυρών, ενώ ακόμα βλέπουμε ένα μέρος της πανοραμικής ηλιοροφής, η οποία θα φτάνει μέχρι τα πίσω καθίσματα.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου HR-V θα γίνουν στις 18 Φεβρουαρίου και το δημοφιλές ιαπωνικό SUV θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο e:HEV στην Ευρώπη, όμοιο με αυτό που είδαμε στο νέο Jazz.

Το νέο μοντέλο αποτελεί βασικό στοιχείο του Electric Vision πλάνου της Honda, η οποίο έχει ως στόχο από την 1η Ιανουαρίου του 2023 να διαθέτει ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις σε όλα τα mainstream μοντέλα της στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία δεν έκανε γνωστές περαιτέρω πληροφορίες του κινητήρα που θα φέρει το HR-V e:HEV, αλλά το σύστημα θα ακολουθεί τα πρότυπα του υβριδικού CR-V, πιθανότατα με μικρότερο κινητήρα. Σύμφωνα με την εταιρία έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για αυτό, ώστε να προσφέρει μία απολαυστική οδηγική εμπειρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr