Ο Elon Musk βρέθηκε στο στούντιο του Joe Rogan και εκεί μίλησε για διάφορα πράγματα, μεταξύ αυτών και το ότι θέλει το Tesla Roadster να μπορεί να αιωρείται 1 μέτρο από το έδαφος. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla μίλησε για τον Bill Gates, αναφέροντας ότι του έχουν πει πως ο Gates είναι ανάμεσα στους shorts sellers (βραχυπρόθεσμους επενδυτές) που στοιχηματίζουν ενάντια στην τιμή της μετοχής της Tesla και στη πτώση της αξίας της. Ωστόσο, η μετοχή της Tesla μέσα στο 2020 αυξήθηκε κατά 740%, ενώ ήδη μέσα στο 2021 έχει αυξηθεί κατά 23%.

Όπως είπε ο πλουσιότερος -πλέον- άνθρωπος του κόσμου:

Άκουσα επίσης ότι [ο Gates] έχει επενδύσει ενάντια στη Tesla και έχει χάσει αρκετά χρήματα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, αλλά φαίνεται περίεργο. Άτομα που ξέρω που γνωρίζουν την κατάσταση αρκετά καλά, τους ρώτησα “είστε σίγουροι” και είπαν “ναι, έχει επενδύσει πάρα πολλά ενάντια στην μετοχή της Tesla”. Αυτό δεν λειτούργησε πολύ καλά.

Πέρυσι ο Gates είχε εκφράζει την αμφιβολία του για το κατά πόσο θα είναι βιώσιμα το ηλεκτρικό pickup και το Semi φορτηγό της Tesla, με τον Musk να γράφει τότε στο Twitter πως ο Gates “δεν έχει ιδέα”. Στη συνέντευξή του στον Rogan πρόσθεσε:

Δεν ήξερε για τι μιλούσε. Μάλλον κάποιος του το είπε ότι και δεν είναι τόσο κοντά σε αυτά που γνωρίζει. Απλά νομίζω ότι δεν ξέρει για τι μιλάει.

Ο Musk τόνισε πως η Tesla έχει ήδη λειτουργικά πρωτότυπα του φορτηγού της που κάνουν δοκιμές μεταφέροντας φορτία, ενώ επισήμανε πως η Tesla δεν είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που ετοιμάζει ηλεκτρικά φορτηγά.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Ινδία. Συγκεκριμένα αυτό ανακοίνωσε η κρατική κυβέρνηση της πολιτείας Καρνατάκα. Η Tesla θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Ινδία κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.