Η Renault παρουσίασε το Taliant στην Τουρκία

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Dacia παρουσίασε τα νέα Sandero, Sandero Stepway και Logan, αλλά η ρουμάνικη εταιρία δεν έχει παρουσία σε όλες της αγορές που δραστηριοποιείται η Renault. Γι’αυτό, η τελευταία αποκάλυψε στην Τουρκία το νέο Taliant, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα rebadged Dacia Logan.

Το Taliant αντικαθιστά το Symbol, το οποίο κυκλοφορεί στην χώρα από το 1999, όταν έκανε το ντεμπούτο του ως η sedan έκδοση της δεύτερης γενιάς του Clio. Παρότι κάτω από το σώμα κρύβεται το Logan, το Taliant διαθέτει νέο εμπρός και πίσω μέρος, που το κάνουν να ξεχωρίζει από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται.

Η Renault δεν έδωσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του Taliant, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι αλλαγές εκεί θα είναι αρκετά πιο περιορισμένες, σε σύγκριση με την εξωτερική εμφάνιση. Τέλος, δεν ανακοινώθηκαν ούτε τα κινητήρια σύνολα του Taliant, αλλά επίσης είναι βέβαιο ότι θα φέρει ότι ακριβώς και το Dacia Logan.

Έτσι, θα προσφέρεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης, όπου στη βάση -λογικά- θα υπάρχει ο SCe 65, ήτοι ένας 1.000άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 65 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Έπειτα, θα υπάρχει ο TCe90, ήτοι ο 1.000άρης τρικύλινδρος turbo κινητήρας, απόδοσης 90 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς και ένα αυτόματο CVT αυτόματο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...