Η VinFast κατήγγειλε YouTuber στην αστυνομία για σχόλια που έκανε σχετικά με την ποιότητα αυτοκινήτου της

Σχετικά άρθρα

Η VinFast, η αυτοκινητοβιομηχανία από το Βιετνάμ κατήγγειλε έναν από τους πελάτες της στην αστυνομία για σχόλια που έκανε στο YouTube σχετικά με την ποιότητα του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα ο Tran Van Hoang, που έχει 455.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, δημοσίευσε ένα video του αυτοκινήτου του, ένα VinFast Lux A2.0, με την εταιρία να αναφέρει στη καταγγελία της πως:

Το video περιέχει αναληθές περιεχόμενο που επηρέασε τη φήμη της VinFast. Παρότι ο κύριος Tran Van Hoang κατάργησε προληπτικά το video, αποθηκεύσαμε όλα τα στοιχεία και στείλαμε τη καταγγελία μας στην αστυνομία. Η αστυνομία έχει λάβει την καταγγελία μας και θα επικοινωνήσει με τον κ. Hoang.

Στο video o Hoang επισήμανε τα προβλήματα ποιότητας που εντόπισε ο ίδιος στο αυτοκίνητο, με την VinFast να συμπληρώνει πως “έχει επαρκείς λόγους για να αποδείξει πως δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη καταγγελία”.

Είναι η πρώτη φορά που αναφέραμε κάποιον στις αρχές προκειμένου να προστατεύσουμε τη φήμη και τους πελάτες μας. Αν επρόκειτο να συμβεί παρόμοιο περιστατικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα υποβάλουμε επίσης καταγγελία στις αρχές σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία για την προστασία των νομικών μας δικαιωμάτων.

Η VinFast, που ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο του Βιετνάμ, το Vingroup, σχεδιάζει από το 2022 να κυκλοφορήσει τα αυτοκίνητα της στις ΗΠΑ, ενώ θέλει να τα πουλά τόσο στον Καναδά όσο και στην Ευρώπη. Το Vingroup ανήκει στον πλουσιότερο άνθρωπο του Βιετνάμ, τον δισεκατομμυριούχο Pham Nhat Vuong.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...