Η Genesis παρουσίασε σήμερα επίσημα την Sport έκδοση του νέου G80. Το μοντέλο ξεχωρίζει από την σκουρόχρωμη χρωμιομένη γυαλιστερή μάσκα, από τους νέους προφυλακτήρες, από τα μαύρα χρωμιομένα διακοσμητικά περιμετρικά των παραθύρων, από τις νέες ζάντες 20″, από τον διαχύτη, όπως και από τις κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες των φρένων.

Ανάμεσα στα προσφερόμενα χρώματα είναι και το Cavendish Red και στο εσωτερικό συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, αλουμινένια και carbon διακοσμητικά, όπως επίσης και δερμάτινες επενδύσεις.


Το μοντέλο διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης, σπορ ανάρτηση, ψεύτικο σύστημα ενίσχυσης ήχου του κινητήρα Active Sound Design (ASD) και προσφέρεται με τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και έναν πετρελαίου. Πρόκειται για τον 2,5-λίτρων βενζίνης απόδοσης 300 ίππων με 422 Nm ροπής, τον 3,0-λιτρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 375 ίππων με 530 Nm ροπής και τον 2,2-λίτρων diesel κινητήρα απόδοσης 207 ίππων με 441 Nm ροπής.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στο πρόσθετο εξοπλισμό.