Η Gemballa GmbH κέρδισε τη δίκη εναντίον του γιου του Uwe Gemballa

Σχετικά άρθρα

O Uwe Gemballa δολοφονήθηκε το 2010 στη Νότια Αφρική και ο γιος τους, ο Marc Philipp Gemballa, έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρία, την MP Gemballa GmbH. Κάπως έτσι η Gemballa GmbH αποφάσισε να κινηθεί νομιμά εναντίον του τον Μάρτιο του 2020, μιας και ο Marc Philipp με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονταν αναληθώς πως συνεχίζει την επιχείρηση του πατέρα του.

Το Περιφερειακό Δικαστήριο της Στουτγάρδης και το Περιφερειακό Δικαστήριο της Κολωνίας αποφάσισαν πως ο Marc Philipp Gemballa δεν επιτρέπεται πλέον να ισχυρίζεται ότι συνεχίζει την επιχείρηση του πατέρα του, ενώ του επέβαλαν και χρηματικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ο γιος του Gemballa έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, με το δικαστήριο να αναφέρει πως εάν ο Marc Philipp συνεχίσει να “εκμεταλλεύεται την καλή φήμη της Gemballa GmbH”, κινδυνεύει με πρόστιμο 250.000 ευρώ και φυλάκιση.

Να σημειώσω πως το 2010, η Gemballa GmbH απέκτησε τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος “Gemballa”, καθώς και διάφορα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας “Gemballa Automobiltechnik GmbH” από τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη και ιδρυτή, Uwe Gemballa, και από τον διαχειριστή της χρεοκοπίας. Με τα παραπάνω, η Gemballa GmbH μπόρεσε να προχωρήσει στην συνέχιση της μάρκας, των χώρων εργασίας, καθώς και της κληρονομιάς της εταιρείας. Από τότε έχουν επενδυθεί 15 εκατομμύρια ευρώ για περαιτέρω ανάπτυξη και η εταιρεία έχει επεκταθεί επιτυχώς παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...