Ανακληθέν Chevrolet Bolt πιάνει φωτιά σε πάρκινγκ

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές εβδομάδες, η General Motors ανακοίνωσε πως ανακαλεί όλα τα Chevrolet Bolt, Bolt EUV και Opel Ampera-e, που κατασκευάστηκαν από το 2016 έως και σήμερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, εξαιτίας των ελαττωματικών μπαταριών της LG Chem, που ενδέχεται να πάρουν φωτιά.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει τονίσει ότι δεν θα ξεκινήσει την αντικατάσταση των μπαταριών στα ανακληθέντα οχήματα, έως ότου βεβαιωθεί πως η LG Chem προσφέρει μη ελαττωματικές μπαταρίες. Επιπλέον, η GM έχει εκδώσει οδηγία που καλεί τους κατόχους των εν λόγω Bolt να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε εξωτερικό χώρο και μακριά από άλλα οχήματα, μέχρι να αντικατασταθούν οι ελαττωματικές μπαταρίες.

https://youtu.be/1TecoW7d6j0

Φαίνεται, όμως, ότι ένα αυτοκίνητο δεν “περίμενε” την ανάκληση και πήρε φωτιά, όντας σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης κοντά στο διαμέρισμά του ιδιοκτήτη του, Jesus Damian. Ο τελευταίος αναφέρει ότι το αυτοκίνητο του δεν ήταν συνδεδεμένο με κάποιο φορτιστή, ούτε ήταν σε λειτουργία, όταν ξεκίνησε η φωτιά.

Ένας γείτονάς του Damian είδε στις 2 τα ξημερώματα τους πυροσβέστες να εργάζονταν για την κατάσβεση της φωτιάς και του έστειλε βίντεο, με τον Damian να κοιμόταν στο διαμέρισμά του. Οι περίοικοι είπαν στον Damian ότι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη και στη συνέχεια περίεργους ήχους και ξαφνικά μια τεράστια φλόγα. Μετά την ολοκλήρωση της πυρόσβεσης, φάνηκε ότι η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητα και δυστυχώς μερικά ακόμα κοντινά αυτοκίνητα υπέστησαν καταστροφικές ζημιές.

Ο Damian ανέφερε ότι σχεδιάζει να μηνύσει τη GM, με εκπρόσωπο της Chevrolet να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Damian, ενημερώνοντας τον ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...