Ένα ακόμη Chevrolet Bolt πήρε φωτιά

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένα Chevrolet Bolt πήρε φωτιά, με αιτία να είναι οι ελαττωματικές μπαταρίες του. Το περιστατικό συνέβη στο Καντόν της Georgia των ΗΠΑ, με το αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά ενώ βρισκόταν μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού.

Η General Motors έχει ανακοίνωσει πως ανακαλεί όλα τα Chevrolet Bolt, Bolt EUV και Opel Ampera-e, που κατασκευάστηκαν από το 2016 έως και σήμερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, εξαιτίας των ελαττωματικών μπαταριών της LG Chem, που ενδέχεται να πάρουν φωτιά.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει τονίσει ότι δεν θα ξεκινήσει την αντικατάσταση των μπαταριών στα ανακληθέντα οχήματα, έως ότου βεβαιωθεί πως η LG Chem προσφέρει μη ελαττωματικές μπαταρίες. Επιπλέον, η GM έχει εκδώσει οδηγία που καλεί τους κατόχους των εν λόγω Bolt να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε εξωτερικό χώρο και μακριά από άλλα οχήματα, μέχρι να αντικατασταθούν οι ελαττωματικές μπαταρίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...