Οδηγός ενός Mitsubishi Galant κυνηγά ένα Tesla Model X για να ζητήσει τα “ρέστα” και τρακάρουν

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη σε έναν δρόμο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας, στο Auckland, όταν ένα μαύρο Mitsubishi Galant κυνηγούσε για αρκετά χιλιόμετρα ένα ασημί Tesla Model X, και τελικά τράκαραν μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του ιαπωνικού αυτοκινήτου για κάποιο λόγο, εμφανίζεται αναστατωμένος από την προσπέραση που του έκανε ο οδηγός του ηλεκτρικού SUV, και ξεκίνησε αμέσως να κυνηγά το Tesla. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο οδηγός του Galant συνέχισε να “κλείνει” το Model Χ για αρκετά χιλιόμετρα πριν τελικά το προσπεράσει, όπου μπήκε απότομα μπροστά του και πάτησε τα φρένα.

Ο οδηγός του Tesla κατάφερε να αποφύγει το Mitsubishi, και απομακρύνθηκε γρήγορα. Το κυνηγητό, όμως, δεν τελείωσε εκεί, με τον οδηγό του ιαπωνικού αυτοκινήτου να επιμένει. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να τρακάρουν μεταξύ τους, με τις ζημιές του Model X να κοστολογούνται περίπου στα €39.000.

Ο οδηγός του Galant προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στον οδηγό του Tesla, αλλά -για κακή του τύχη- οι κάμερες του Sentry mode κατέγραψαν όλη τη “δράση” και η αστυνομία τον συνέλαβε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...