Η GCK Exclusiv-e δημιουργεί μια ηλεκτρική restomod της Lancia Delta Integrale. Το μοντέλο φορά έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει συνεχώς 122 άλογα με 200 Nm ροπής και φτάνει έως τα 200 άλογα και τα 350 Nm ροπής, με την μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 29 kWh και να χαρίζει αυτονομία 200 χλμ ανά φόρτιση.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το εργοστασιακό 5-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει διαφορετική κλιμάκωση στη 5η σχέση, με το σύστημα τετρακίνησης να είναι νέο και να κατανέμει το 47% της ισχύος στον μπροστινό άξονα και το 53% στον πίσω.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,6 δευτερόλεπτα, με το πλαίσιο να έχει βελτιωθεί ώστε να έχει μεγαλύτερη ακαμψία, τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί, η ανάρτηση διαθέτει χαμηλότερα ελατήρια, με τα μπροστινά φρένα να αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες με δίσκους 306 χλστ.

Η Lancia Delta Evo-e ζυγίζει 1.440 κιλά, 100 κιλά περισσότερα από την Delta Integrale, με ορισμένα τμήματά της να είναι κατασκευασμένα από carbon. Στο εσωτερικό συναντάμε Recaro καθίσματα, Alcantara επενδύσεις και Momo τιμόνι.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί σε μόλις 47 μονάδες, με την τιμή να ανακοινώνεται στους σοβαρά ενδιαφερόμενους.