Η Ferrari δοκιμάζει την υβριδική έκδοση της Purosangue

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο 2022 η Ferrari θα παρουσιάσει την Purosangue, το SUV της και στους δρόμους έξω από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στο Μαρανέλο, αλλά και στη πίστα του Φιοράνο, πιάστηκε να κυκλοφορεί ένα μουλάρι δοκιμών που φορούσε τον V6 twin-turbo plug-in υβριδικό κινητήρα.

Το μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Lamborghini Urus, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία για την Ferrari. Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν αυτοκίνητα με 2 ή 4 καθίσματα.

Διάβασε επίσης

Ferrari: Θέλει ο κλιματισμός της Purosangue να αναγνωρίζει το φύλο, τα ρούχα και το σώμα των επιβατών

Η Purosangue θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο στον δρόμο, όσο και εκτός δρόμου, ενώ ανάμεσα στους κινητήρες της εκτός από τον plug-in υβριδικό κινητήρα, θα συναντάμε έναν υβριδικό V8 και έναν V12 ατμοσφαιρικό απόδοσης 800 ίππων.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι η Purosangueνα προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....
Autoblog.gr