H Dodge πούλησε 4 ολοκαίνουργιες Viper το 2021

Σχετικά άρθρα

Παρότι η τελευταία Viper κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Conner Avenue της Dodge στις 16 Αυγούστου του 2017, η εταιρία συνεχίζει να παραδίδει καινούρια αυτοκίνητα 4 χρόνια μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου.

Αυτό παρατηρεί κανείς εξετάζοντας τα νούμερα πωλήσεων της Dodge για το 2021, όπου φαίνεται ότι μέσα στο προηγούμενο έτος σε ΗΠΑ και Καναδά πουλήθηκαν τέσσερις νέες Viper, όταν συνολικά το 2018 είχαν πουληθεί 19 νέα αυτοκίνητα του αμερικάνικου sport μοντέλου, πέντε ακόμα το 2019 και τέσσερις το 2020.

Είναι άγνωστο το πού “κρύβονται” οι Dodge Viper με μηδενικά χιλιόμετρα, καθώς οι ελάχιστες αντιπροσωπείες της εταιρίας, που ίσως έχουν κάποιο απόθεμα, επιλέγουν να μη τα διαφημίζουν.

Αυτό πιθανότατα γίνεται ώστε να ανέβουν οι τιμές τους στην αγορά των μεταχειρισμένων, καθώς συνήθως η ζήτηση για σπορ μοντέλα περιορισμένης παραγωγής αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα μοντέλο που πλέον έχει καταργηθεί.

Επίσης μέσα στο 2021 πουλήθηκαν και 10 νέα Dart (7 το 2019), με το μοντέλο να έχει σταματήσει να κατασκευάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Η Chrysler πούλησε 15 νέα 200 (9 είχε πουλήσει το 2019), του οποίου η παραγωγή ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, με την Jeep να πουλά 16 νέα Patriot (3 το 2020) παρότι το μοντέλο έχει σταματήσει να κατασκευάζεται από τον Δεκέμβριο του 2016. Τέλος η Chrysler πούλησε 4 Town & Country, η παραγωγή του οποίου ολοκληρώθηκε το 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Dodge Charger

Η Dodge παρουσιάσει τη νέα, τρίτη γενιά του Charger, με το μοντέλο να προσφέρεται τόσο ως δίπορτο, όσο και ως τετράπορτο, κάτι που επέτρεψε...

Διέρρευσε το νέο Dodge Charger

Αργότερα σήμερα η Dodge θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Charger αλλά ήδη διάρρευσαν φωτογραφίες του. Το μοντέλο βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα και...

Chrysler Halcyon Concept

Το νέο πρωτότυπο της Chrysler ονομάζεται Halcyon Concept. Βασίζεται στη Stellantis STLA Large πλατφόρμα, την ίδια που θα χρησιμοποιεί και το Dodge Charger Daytona...
Autoblog.gr