H Arctic Trucks κάνει “ανίκητο” το Mitsubishi Pajero Sport

Σχετικά άρθρα

Μέχρι πρόσφατα, η Arctic Trucks μας είχε συνηθίσει να παρουσιάζει κάτι “τρομερά” πακέτα για διάφορα pickups, κυρίως της Toyota, της Nissan και της Isuzu. Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, όμως, η ισλανδική εταιρία παρουσίασε την πρόταση για το Toyota Land Cruiser, και τώρα μας δείχνει την αντίστοιχη πρόταση για το Mitsubishi Pajero Sport.

Το Pajero Sport AT35 είναι ήδη διαθέσιμο στη ρωσική αγορά, με το αυτοκίνητο να προσφέρει αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου καθώς και μια επιβλητική παρουσία. Όπως και στα προηγούμενα projects της Arctic Trucks, η εταιρία τοποθετεί ένα νέο σετ τροχών 17 ιντσών με τεράστια ελαστικά 315/70 R17, για πρόσθετη πρόσφυση σε όλους τους τύπους εδάφους.

Προκειμένου να καλύψουν το επιπλέον πλάτος, η Arctic Trucks πρόσθεσε τις χαρακτηριστικές προεκτάσεις στα φτερά του αυτοκινήτου, οι οποίες πρέπει να παραδεχτώ ότι ταιριάζουν αρκετά με τη σχεδίαση του Pajero Sport. Η διάμετρος των νέων τροχών σε συνδυασμό με την ανυψωμένη και αναβαθμισμένη ανάρτηση, αυξάνει την απόσταση από το έδαφος στα 270 χλστ., με την γωνία προσέγγισης να είναι στις 34,5 μοίρες και η γωνία αναχώρησης στις 28,8 μοίρες.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, και κάτω από καπό υπάρχει ο 2,4-λίτρων MIVEC turbodiesel κινητήρας, που συνεργάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μοντέλο. Ο κινητήρας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 154 και 181 ίππων με 380 Nm και 430 Nm ροπής αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...