Επίσημο: Haas VF-22

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Haas έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις renderings του livery που θα φέρει το νέο μονοθέσιο της για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022, με την VF-22 να είναι πρακτικά το πρώτο μονοθέσιο που βλέπουμε επίσημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους σαρωτικά νέους τεχνικούς κανονισμούς.

Το livery είναι μια εξέλιξη του κυρίως λευκού σχεδίου του περασμένου έτους, με την VF-22 να είναι το έβδομο μονοθέσιο της Haas F1 και το πρώτο που βγήκε από το ολοκαίνουργιο γραφείο σχεδιασμού της αμερικανικής ομάδας στο Maranello, και έχει την υπογραφή του τεχνικού διευθυντή, Simone Resta.

Το νέο μονοθέσιο θα οδηγήσουν οι Mick Schumacher και Nikita Mazepin στη δεύτερη σεζόν τους ως teammates. To μονοθέσιο που θα φέρει η Haas στις πρώτες δοκιμές της Βαρκελώνης αναμένεται να είναι αισθητά διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε στα renderings, με τις ομάδες να θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σημαντικά μέρη της σχεδίασής τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...