Σήμερα έγινε διαθέσιμο το πολυπόθητο Gran Turismo 7, και η Sony ανέβασε στο επίσημο κανάλι του PlayStation το Opening Movie video, το οποίο μας παρουσιάζει τη σχέση των ανθρώπων με τα αυτοκίνητα, όλα αυτά τα χρόνια

Μέσα από ένα video διάρκειας 8 λεπτών, η Sony δείχνει την ιστορία και τη σχέση μεταξύ των αυτοκινήτων, των ανθρώπων και της κοινωνίας τα τελευταία 150 χρόνια, καθώς θα δεις πλάνα από το πρώτο όχημα του Carl Benz, μέχρι και την Porsche Taycan.

Το παιχνίδι προσφέρει πάνω από 400 αυτοκίνητα, τα οποία καλύπτουν ολόκληρη την ιστορία του αυτοκινήτου, και οι επιλογές για βελτίωση και customization των αυτοκινήτων είναι πολύ περισσότερες από ποτέ.

Μπορείς να εξατομικεύεις τα οχήματά του γκαράζ σου, με τις τροποποιήσεις να επηρεάζουν την απόδοση κάθε οχήματος. Για παράδειγμα, για την Toyota Supra υπάρχει μια πολύ μεγάλη λίστα ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων διαφορετικών σχεδίων για τις ζάντες, όπως επίσης και για το bodykit.

Τέλος, μπορείς επίσης να πας σε διάφορες βελτιωτικές εταιρίες, όπου είναι διαθέσιμα αρκετά ανταλλακτικά επιδόσεων, όπως εκκεντροφόροι, πιστόνια υψηλής συμπίεσης, διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης, σπορ αναρτήσεις, αλλά και φρένα της Brembo.