Το Opel Rocks-e σε επαγγελματική έκδοση

Σχετικά άρθρα

Η Opel παρουσίασε την επαγγελματική εκδοχή του Rocks-e, την Kargo όπως την ονομάζει, που διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις με το συμβατικό, έχοντας μήκος 2,41 μέτρα, ύψος 1,52 μέτρα και πλάτος 1,39 μέτρα. Το rebadged μοντέλο του Citroen My Ami Cargo προορίζεται για ελαφριά χρήση, μεταφορές μικρών φορτίων και κάλυψη μικρών αποστάσεων εντός των πόλεων.

Η Opel έχει αφαιρέσει το κάθισμα του συνοδηγού και στη θέση του υπάρχει ένας ευέλικτος και πλήρως ασφαλισμένος χώρος αποσκευών, χωρητικότητας 260 λίτρων, κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο.

Ωστόσο, υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στο πίσω μέρος, με ένα κουτί αποθήκευσης να είναι για φύλαξη smartphones ή γυαλιά, με την συνολική χωρητικότητα του Opel Rocks-e Kargo να ξεπερνά τα 400 λίτρα, ενώ έχει ωφέλιμο φορτίο 140 κιλών.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι με το Opel Rocks-e και διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 8 ίππων, που του χαρίζει τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 5,5 kWh, που του προσφέρει έως και 75 χλμ αυτονομίας, ενώ σε απλή οικιακή πρίζα φορτίζει σε 4 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...