Το GP του Κατάρ θα αντικαταστήσει το Ρωσικό GP

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα η Formula 1 αποφάσισε να αφαιρέσει το Grand Prix στο Σότσι και να ακυρώσει το συμβόλαιο με τον διοργανωτή του Ρωσικού GP, ώστε να μην διεξαχθεί ποτέ ξανά στο μέλλον αγώνας της Formula 1 στη Ρωσία, λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία.

Παρότι αρχικά υπήρχε η είδηση πως το Ρωσικό GP θα αντικατασταθεί μάλλον από το Τουρκικό GP, νέα δημοσιεύματα θέλουν τελικά το GP να γίνεται στο Κατάρ.

Το Κατάρ συμπεριλήφθηκε επίσης ως αντικαταστάτης στο περσινό καλεντάρι της Formula 1, με την πίστα της Ντόχα, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για το MotoGP, να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Formula 1 για 10 χρόνια, αλλά το συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ από το 2023, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει φέτος στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Τo Grand Prix του Κατάρ θα διεξαχθεί στις 23-25 Σεπτεμβρίου. Πέρυσι τον συγκεκριμένο αγώνα τον κέρδισε ο Lewis Hamilton, με τον Max Verstappen και τον Fernando Alonso να συμπληρώνουν το βάθρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...