Επίσημο: Kia Telluride facelift

Σχετικά άρθρα

Σήμερα άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της Νέας Υόρκης, και η Kia παρουσίασε εκεί την ανανεωμένη έκδοση του Telluride. Το εν λόγω SUV είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που διαθέτει στην γκάμα της η κορεάτικη εταιρία, με το facelift του μοντέλου να έρχεται 3 χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια του.

Το κορεάτικο SUV κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς το 2020, και η εμπορική του πορεία στην αντίπερα όχθη είναι εξαιρετική, γι’αυτό και η Kia έχει αυξήσει την παραγωγή του, ώστε να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση του.

Οι διαφορές του Telluride facelift εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τα οποία νέα LED υπογραφή για τα φώτα ημέρας, που αποτελείται από δύο κάθετες γραμμές που κινούνται παράλληλα. Ακόμα, υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, νέα εμπρός μάσκα, νέες προστατευτικές πλαϊνές ποδιές, νέα γραφικά για τα πίσω φώτα και νέα σχέδια για τις ζάντες.

Πιο σημαντικές αλλαγές, όμως, εντοπίζονται στην καμπίνα, όπου η ανανεωμένη έκδοση του μεγάλου 8-θέσιου SUV διαθέτει δύο οθόνες δίπλα-δίπλα, με διαγώνιο 12,3 ίντσες η κάθε μια, όπως συναντάμε στα Sorento και Sportage.

https://youtu.be/hhnJGBPC-6w

Το ταμπλό διαθέτει ακόμα τρεις κεντρικούς αεραγωγούς, αλλά μερικά από τα φυσικά χειριστήρια έχουν μεταφερθεί στην οθόνη αφής. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν επίσης να μετατρέψουν το smartphone ή το smartwatch τους σε ψηφιακό κλειδί για να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το όχημα μέσω του Kia Connect. Διατίθεται επίσης Wi-Fi πρόσβαση εντός του οχήματος, που μπορεί να συνδέσει έως και πέντε συσκευές στο internet, που βασίζεται σε 4G LTE.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το Telluride να εξακολουθεί να προσφέρεται με τον V6 κινητήρα 3,8-λίτρων απόδοσης 295 ίππων με 355 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα τετρακίνησης HTRAC να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...