EuroNCAP: Τετράστερα τα DS 4 και Honda HR-V, ένα αστέρι το Dacia Jogger

Σχετικά άρθρα

Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των νέων δοκιμών πρόσκρουσης που έκανε σε 3 νέα μοντέλα της αγοράς, με τα DS 4 και Honda HR-V να αποσπούν 4 αστέρια ασφαλείας, ενώ μόλις ένα αστέρι απέσπασε το Dacia Jogger. Το αποτέλεσμα του DS 4 αφορά τη βασική έκδοση, καθώς όταν το γαλλικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας, τότε απέσπασε πέντε αστέρια. Συγκεκριμένα:

DS 4

To DS 4 συγκέντρωσε τέσσερα αστέρια ασφαλείας, αφού βαθμολογήθηκε με 85% στη προστασία ενηλίκων επιβατών, 86% στη προστασία παιδιών, 74% στη προστασία πεζών και 65% στα συστήματα ασφαλείας. Με το με το προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας, απέσπασε 82% στα συστήματα ασφαλείας, κάτι που του χαρίζει το 5ο αστέρι.

Honda HR-V

To Honda HR-V δοκιμάστηκε μόνο στην βασική του έκδοση, όπου συγκέντρωσε τέσσερα αστέρια ασφαλείας, αφού βαθμολογήθηκε με 82% στη προστασία ενηλίκων επιβατών, 75% στη προστασία παιδιών, 72% στη προστασία πεζών και 78% στα συστήματα ασφαλείας.

Το ιαπωνικό μοντέλο έχει ολοκληρωμένη απόδοση, αλλά η απόδοση συγκράτησης στις δοκιμές σύγκρουσης, ιδίως για τα παιδιά που κάθονται πίσω, δεν ήταν τόσο στιβαρή όσο αναμενόταν, χάνοντας το 5ο αστέρι.

Dacia Jogger

Τέλος, το Dacia Jogger, που μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το μοντέλο δύο αστέρων Sandero Stepway, απέσπασε μόλις ένα αστέρι. Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε πενταθέσια ή επταθέσια διάταξη καθισμάτων, και δεν υπάρχει ηχητική υπενθύμιση για τις ζώνες ασφαλείας για τα καθίσματα της τελευταίας σειράς του 7θέσιου μοντέλου, και αναπόφευκτα, το αυτοκίνητο χάνει έτσι ένα αστέρι.

To ρουμάνικο μοντέλο βαθμολογήθηκε με 70% στη προστασία ενηλίκων επιβατών, 69% στη προστασία παιδιών, 41% στη προστασία πεζών και 39% στα συστήματα ασφαλείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...
Autoblog.gr