Ετοιμάζεται ταινία και σειρά Gran Turismo

Σχετικά άρθρα

Η Sony Pictures, στο περιθώριο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της Gran Turismo ταινίας, με τις φήμες να θέλουν τον Neill Blomkamp να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της.

Η ταινία βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και το σενάριο της κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν σε αυτή.

Επιπλέον φήμες θέλουν το Gran Turismo να γίνεται και τηλεοπτική σειρά, η οποία και θα προβάλλεται μέσω κάποιας πλατφόρμας.

Στις σχετικές ειδήσεις το έγινε διαθέσιμο το δωρεάν update 1.15 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι το Toyota GR010 Hybrid του 2021, το Suzuki Vision Gran Turismo και το Roadster Shop Rampage.

ΠηγήDeadline.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...