Η Nissan καταργεί το Rogue Sport στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Ιανουάριο του 2017, στην έκθεση του Detroit, η Nissan παρουσίασε το Rogue Sport ή αν προτιμάς το Qashqai για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ το ανανέωσε δύο χρόνια αργότερα.

Το αυτοκίνητο ήταν πρακτικά αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη -δεύτερη- γενιά του Qashqai, και ήταν διαθέσιμο στις ΗΠΑ αποκλειστικά με τον 2,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 140 ίππων με 200 Nm ροπής.

Σύμφωνα με μια επιστολή που έστειλε η Nissan στους αντιπροσώπους της, η ιαπωνική εταιρία θα καταργήσει το μοντέλο τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ δεν σχεδιάζει να λανσάρει τη δεύτερη γενιά του μοντέλου στην αγορά. Ο αντιπρόεδρος της Nissan, Scott Shirley, έγραψε στο σημείωμα του:

Με το ολοκαίνουργιο Rogue (λέγε με X-Trail) και το πρόσφατο ανανεωμένο Kicks, θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε αποτελεσματικά αυτό το κομμάτι [της] αγοράς. Είμαστε, επίσης, σε θέση να επενδύσουμε περισσότερους πόρους στα τρέχοντα οχήματά μας και στα προϊόντα επόμενης γενιάς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...