Νορβηγός στη φυλακή επειδή κινούνταν με 292 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο τα 80 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Κάποιος στη Νορβηγία “την είδε” Ghost Rider” και η αστυνομία τον έπιασε τον περασμένο Μάιο να κινείται με υπερβολική ταχύτητα με την μοτοσυκλέτα του, μια BMW S1000 RR του 2016. Ωστόσο, εξετάζοντας την GoPro που ήταν πάνω στη μηχανή, είδαν πως υπήρχαν πολλά video που έδειχναν τον 31χρονο να κινείται με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες.

Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020, ο άνδρας κινούνταν με 292 χλμ/ώρα σε ένα τούνελ με όριο τα 80 χλμ/ώρα, ενώ ένα άλλο video έδειχνε τον αναβάτη να κινείται με 234 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 60 χλμ/ώρα.

Ο Νορβηγός κατηγορήθηκε για 56 σοβαρές τροχαίες παραβάσεις και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση, ενώ έχασε για πάντα το δίπλωμα του. Το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη το γεγονός πως ο 31χρονος υποστήριξε ότι δεν ήταν ο ίδιος που οδηγούσε στα video, αλλά άλλοι στους οποίους είχε δανείσει τη μοτοσυκλέτα του.

Οι δικηγόροι του Νορβηγού θα ασκήσουν έφεση επί της απόφασης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...