Επίσημο: Ο Pierre Gasly στην Alpine

Σχετικά άρθρα

Μόλις πριν τρεις μήνες, η AlphaTauri και ο Pierre Gasly ανακοίνωσαν ότι επεκτείνουν το συμβόλαιο τους, ώστε ο Γάλλος να παραμείνει στην ιταλική ομάδα της F1 και για τη σεζόν του 2023.

Τα συμβόλαια, όμως, είναι για να “σπάνε” και πολλά συνέβησαν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής silly season, όπως η ανακοίνωση της αποχώρησης του Sebastian Vettel από την F1, η μεταγραφή του Fernando Alonso στην Aston Martin, ένα “μπάχαλο” με την υπογραφή του Oscar Piastri και η λύση του συμβολαίου του Daniel Ricciardo με την McLaren.

Με τα πολλά, η Alpine μόλις ανακοίνωσε ότι ο Pierre Gasly θα γίνει επίσημος οδηγός της από το 2023, καλύπτοντας την κενή θέση που άφησε ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2005 και 2006, με τον 26χρονο Γάλλο να αποχωρεί από την οικογένεια της Red Bull. Με τον Esteban Ocon να έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2024, η ομάδα της Alpine θα έχει από του χρόνο ένα αμιγώς γαλλικό δίδυμο οδηγών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...