Η Bentley Bacalar εμπνέει το εσωτερικό των πολυτελών αεροσκαφών της Flexjet

Σχετικά άρθρα

Ο Kenn Ricci, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Flexjet, είναι πελάτης της Bentley για περισσότερο από μία δεκαετία, αντλώντας έμπνευση από την προσωπική του Bentley Bacalar συνεργάστηκε με τη Mulliner και δημιούργησαν δύο εξατομικευμένα αεροσκάφη, τα οποία εντάχθηκαν στον στόλο της ιδιωτικής του εταιρείας.

Αντανακλώντας την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και τον εξαιρετικό σχεδιασμό, το νέο ιδιωτικό αεροσκάφος Gulfstream G650 της Flexjet και το ελικόπτερο Sikorsky S-76, αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναδικές προδιαγραφές της Bacalar.

Η σπάνια και ξεχωριστή χρωματική επιλογή Julep που επέλεξε ο Ricci για την Bacalar του, ενέπνευσε και μία μοναδική αλλαγή στα επίσημα χρώματα των αεροσκαφών της Flexjet, από κόκκινο/χρυσό σε ασημί/πράσινο. Στο εσωτερικό της καμπίνας, τα ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα των Gulfstream G650 και Sikorsky S-76, με τις εξωτερικές ραφές και τις δερμάτινες επενδύσεις Linen και Beluga, ακολουθούν πιστά τα αντίστοιχα της Bacalar.

Το ηλικίας 5.000 ετών ξύλο Riverwood που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του ταμπλό της Bacalar, ενέπνευσε τις αντίστοιχες επενδύσεις που βρίσκονται και τα δύο αεροσκάφη. Οι σατινέ σε απόχρωση χαλκού λεπτομέρειες της Bacalar κοσμούν τις καμπίνες, όπως και το μοναδικό χαλί με το “διαμαντένιο” σχεδιαστικό μοτίβο.

Ο Ricci δεν έχει παραλάβει ακόμα την προσωπική του Bacalar, ωστόσο η πρώτη και αυθεντική Bacalar -το μοντέλο εξέλιξης, γνωστό και ως Car Zero- βρέθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο του Farnborough για να στηθεί δίπλα στο Gulfstream G650, πριν από την πτήση του για Νέα Υόρκη. Εν τω μεταξύ, το Sikorsky S-76 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση The Quail, στο πλαίσιο του φετινού Pebble Beach στην Καλιφόρνια τον περασμένο Αύγουστο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...