Bugatti Carbone Limited Edition. Το πρώτο carbon smartwatch αξίας €2.590

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti σε συνεργασία με την VIITA προσφέρει στην αγορά το πρώτο carbon smartwatch. Πρόκειται για το Carbone Limited Edition, με το ρολόι να βγαίνει σε περιορισμένη παραγωγή 2.500 μονάδων, με το καθένα να κοστίζει 2.590 ευρώ.

Σύμφωνα με την Bugatti , όπως στα αυτοκίνητά της έτσι και σε αυτό, έχουν επιλεγεί τα καλύτερα υλικά που συνδυάζονται με μια αναγνωρίσιμη σχεδίαση. Το νέο ρολόι προσφέρει 22% μεγαλύτερη μπαταρία (540 mAh) και ζυγίζει 13% λιγότερο σε σχέση με το Bugatti Ceramique Edition One.

Η εταιρία υποστηρίζει πως το ρολόι έχει αυτονομία 2 εβδομάδων ανά φόρτιση χωρίς τη χρήση GPS και με χρήση των κουμπιών, ενώ με χρήση του GPS και με την οθόνη ενεργοποιημένη συνέχεια (Always On) και με χρήση των λειτουργιών αφής, η αυτονομία του μειώνεται στις 2-3 ημέρες.

Ο αισθητήρας GPS έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν τη σειρά ρολογιών και φιλοξενείται ανάμεσα σε 1.000 περίπλοκα συσκευασμένα εξαρτήματα, παρέχοντας ένα εντελώς νέο επίπεδο ακρίβειας, όπως αναφέρει η Bugatti. Όσοι το φοράνε στην πίστα μπορούν να καταγράφουν αυτόματα από το ρολόι τους χρόνους και τα δεδομένα επιτάχυνσής τους.

Φυσικά, το ρολόι είναι αδιάβροχο και αντέχει σε βάθος 100 μέτρων ή σε πίεση 10 ATM και διαθέτει οθόνη αφής AMOLED ανάλυσης 390×390 pixels με 16,7 εκατομμύρια χρώματα και με τζάμι από ζαφείρι.

Εξοπλίζεται με επιταχυνσιόμετρο 6 αξόνων, γυροσκόπιο, δόνηση, GPS/Galileo/Glonass και Bluetooth 5.2, με την διάμετρό του να είναι 46,9 χλστ, το ύψος 15,4 χλστ, με το βάρος του να είναι μόλις 94 γραμμάρια όταν εξοπλίζεται είτε με το μαύρο λουράκι σιλικόνης, είτε με το γκρι λουράκι νάιλον/σιλικόνης. Είναι συμβατό με iOS 13.0 και νεότερη έκδοση, όπως και με Android 7.0 και νεότερη έκδοση.

Ένας διπλός αισθητήρας μετρά τόσο τον καρδιακό ρυθμό όσο και τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού για να αναφέρει λεπτομερή δεδομένα υγείας στον χρήστη, τα οποία μπορούν να καταγραφούν σε περισσότερα από 90 διαφορετικά αθλήματα.

Παράγεται και υποστηρίζεται η καρδιαγγειακή αποκατάσταση, οι συστάσεις προπόνησης, οι μετρήσεις βιολογικής ηλικίας και στρες. Περιλαμβάνονται επίσης περισσότερες βασικές λειτουργίες, όπως η καταμέτρηση βημάτων και η παρακολούθηση ύπνου.

Το ρολόι συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...