Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας των Transformers δόθηκε στη δημοσιότητα και ανάμεσα στα αυτοκίνητα που “ενσαρκώσουν” τα Autobots και Decepticons συναντάμε μια Porsche 911 964, ένα Chevrolet Camaro δεύτερης γενιάς ως Bumblebee, μια Ducati 916, ένα VW Bus, ένα Nissan Skyline GT-R R33 και ένα GMC Topkick.

Η Paramount Pictures αναφέρει για τη ταινία:

Επιστρέφοντας στη δράση και το θέαμα που αιχμαλώτισαν για πρώτη φορά τους κινηματογραφόφιλους σε όλο τον κόσμο πριν από 14 χρόνια με τα αυθεντικά Transformers, το Transformers: Rise of the Beasts θα οδηγήσει το κοινό σε μια παγκοσμίου φήμης περιπέτεια της δεκαετίας του 1990 και θα εισαγάγει τους Maximals, Predacons και Terrorcons στην υπάρχουσα μάχη στη γη μεταξύ Autobots και Decepticons.

Η ταινία Transformers: Rise of the Beasts είναι η 7η ταινία της σειράς και η δεύτερη που δεν σκηνοθετηθεί ο Michael Bay, αν και αναφέρεται ως παραγωγός. Το Transformers: Rise of the Beasts έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2023.

Η ταινία Transformers: Rise of the Beasts είναι η 7η ταινία της σειράς και η δεύτερη που δεν σκηνοθετηθεί ο Michael Bay, αν και αναφέρεται ως παραγωγός. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Steven Caple Jr. (Creed II) και συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Pete Davidson, Ron Perlman, Anthony Ramos, Luna Lauren Velez, John DiMaggio, Michaela Jae (MJ) Rodriguez, Peter Cullen, Cristo Fernandez, Liza Koshy, Dominique Fishback, David Sobolov, Tobe Nwigwe, Domenic Di Rosa, Frank Marrs και Jimmy Caspeur Leblanc.