Κλεμμένο Honda NSX και βυθισμένο σε ποτάμι για 15 χρόνια πωλήθηκε για 8.500 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Ένα Acura NSX του 1990, το οποίο είχε μείνει για περίπου 15 χρόνια βυθισμένο στο πυθμένα ενός ποταμιού, πωλήθηκε για 8.500 δολάρια, με τον αγοραστή από το Maryland να έχει σκοπό να το ανακατασκευάσει. Το αυτοκίνητο βρέθηκε τυχαία το 2019 από δύτες, κατά την εξαγωγή άλλου οχήματος από το ποτάμι σε σχέση με μια υπόθεση δολοφονίας.

Αφού ανασύρθηκε από το νερό, οι αρχές διαπίστωσαν ότι το NSX είχε χαθεί από το 2004, όταν και είχε κλαπεί. Εκείνη την εποχή, η αστυνομία υπέθετε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στον ποταμό Yadkin στη Βόρεια Καρολίνα.

Εκτός από τη γενική κατάσταση, ο κινητήρας λείπει, τα παράθυρα είναι σπασμένα, το εσωτερικό έχει γίνει ένας πολύ μοντέρνος και φιλικός προς το περιβάλλον κήπος, η πίσω εταζέρα είναι γεμάτη με βρωμιά, η εμπρός δεξιά κολόνα είναι διαλυμένη, όπως και οι εμπρός δαγκάνες. Ωστόσο, το οδόμετρο αναγράφει “μόλις” 62.764 χλμ.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...