TechArt GTstreet R Flyweight με 800 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Techart παρουσίασε το πακέτο GTstreet R Flyweight που είναι διαθέσιμο για την Porsche 911 Turbo S και απευθύνεται σε αυτούς που μπαίνουν πολύ συχνά στην πίστα με το αυτοκίνητο τους. Το συνολικό βάρος έχει μειωθεί κατά 60 κιλά, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει πλέον κάτω από τα 1.600 κιλά.

Το bodykit είναι κατασκευασμένο από carbon και παράγει 4 φορές περισσότερη κάθετη αεροδυναμική δύναμη στον πίσω άξονα και 45% λιγότερη ανύψωση στον μπροστινό στα 140 χλμ/ώρα, σε σχέση με το εργοστασιακό bodykit. Αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, spoiler, διαχύτη, νέο καπό και μεγάλη αεροτομή.

Υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, με τις σφυρήλατες ζάντες να είναι διαστάσεων 20 ιντσών (9,8 κιλά η κάθε μία) μπροστά και 21 ιντσών (11,2 κιλά η κάθε μία) πίσω, και να ντύνονται με τα Pilot Sport Cup 2 R ελαστικά της Michelin, διαστάσεων 265/35 μπροστά και 325/30 πίσω.

Μηχανικά ο 3,8-λίτρων εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας φορά νέα turbo, νέα εξάτμιση και νέο πρόγραμμα έτσι ώστε να αποδίδει 800 άλογα με 950 Nm ροπής, που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να πιάσει τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,5 δευτ., ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα έρχονται σε 7,5 δευτ.

Στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara επενδύσεις, καθίσματα της Recaro, carbon στοιχεία και νέα πατάκια, με το πακέτο να κατασκευαστεί σε μόλις 19 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...