Η LEVC γιορτάζει την παραγωγή του 10.000στού οχήματος της

Σχετικά άρθρα

Η LEVC (London Electric Vehicle Company) γιορτάζει το σημαντικό ορόσημο της παραγωγής του 10.000ού οχήματός της, το οποίο βγήκε από το εργοστάσιό της στην πόλη Ansty του Κόβεντρι του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η LEVC, ιδιοκτησίας Geely, κατασκευάζει το TX στις εγκαταστάσεις της από το 2017, με τις πρώτες παραδόσεις του υβριδικού/ηλεκτρικό ταξί να ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2018 στο Λονδίνο. Έκτοτε, έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί 10.000 οχήματα σε πολλές παγκόσμιες αγορές, όπως το Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Κάϊρο, και το Τόκιο.

Το 2022 ήταν χρονιά ρεκόρ για την εταιρία, καθώς παρέδωσε 2.508 οχήματα, καθώς η αυξανόμενη ζήτηση για τις έξυπνες, πράσινες, ασφαλείς και προσβάσιμες λύσεις μετακίνησης της εταιρείας σημαίνει ότι οι πωλήσεις του ηλεκτρικό ταξί TX έχουν πλέον ξεπεράσει το πετρελαιοκίνητο TX4. Αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 40% όλων των ταξί στο Λονδίνο, υπάρχουν πάνω από 6.000 TX στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...