Ηλεκτρική η νέα Maserati Quattroporte

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο επόμενο έτος η Maserati θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά της Quattroporte που θα προσφέρεται μόνο με ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα. Το αυτοκίνητο θα μικρύνει σε μέγεθος και θα αντικαταστήσει τόσο την Quattroporte όσο και την Ghibli, με την τελευταία να καταργείται το 2024.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε επειδή οι πωλήσεις των μεγάλων σεντάν μοντέλων φθίνουν χρόνο με τον χρόνο, με τους καταναλωτές να στρέφονται στα SUV και στα crossover μοντέλα.

Το νέο τετράθυρο grand tourer θα τοποθετηθεί ανάμεσα στη Levante -η δεύτερη γενιά της οποίας θα είναι και αυτή αποκλειστικά ηλεκτρική και θα κυκλοφορήσει το 2025- και στη νέα GranTurismo.

H νέα Quattroporte θα βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας της GranTurismo, με τους ηλεκτροκινητήρες της να αναμένεται να έχουν ελαφρώς μικρότερη απόδοση από τα 761 άλογα και 1.350 Nm ροπής της GranTurismo Folgore.

Στις σχετικές ειδήσεις η Maserati ετοίμασε δύο μοναδικές GranTurismo που θα παρουσιάσει τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, νέα διακοσμητικά και ειδικά γραφικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...