Η Aston Martin παρουσιάζει την DBS 770 Ultimate Volante

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του Ιανουαρίου, η Aston Martin παρουσίασε την 770 Ultimate έκδοση της DBS, η παραγωγή της οποίας θα περιοριστεί σε μόλις 499 μονάδες, εκ των οποίων οι 300 θα είναι σε Coupe αμάξωμα και οι 199 στη Volante.

Τότε, η βρετανική εταιρία είχε δώσει φωτογραφίες μόνο της κλειστής έκδοσης, αλλά σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και της ανοιχτής.

Η 770 Ultimate Volante ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες, το εμπρός splitter, τις νέες πλαϊνές ποδιές, τον μεγάλο διαχύτη και το διακριτικό lip για αεροτομή. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά carbon στοιχεία, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο 5,2-λίτρων twin-turbo V12 κινητήρας που αποδίδει 770 άλογα και 900 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 340 χλμ/ώρα, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,6 δευτ., με το βάρος της να ανέρχεται σε 1.855 κιλά, ήτοι μόλις 10 κιλά επιπλέον της κλειστής έκδοσης.

Εξοπλίζεται με carbon-κεραμικά φρένα με δίσκους 410 χλστ. μπροστά και 360 χλστ, έχει βελτιωμένο πλαίσιο και ζάντες 21″ με ελαστικά διαστάσεων 265/35 μπροστά και 305/30 πίσω. Στο εσωτερικό υπάρχουν Sports Plus καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara και νέα διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...