AlphaTauri: Έφυγε από την ομάδα ο μηχανικός που δεν εμπιστευόταν ο επικεφαλής της

Σχετικά άρθρα

Ο Franz Tost, ο επικεφαλής της AlphaTauri, στο περιθώριο του GP της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται τους μηχανικούς του, μιας και το φετινό μονοθέσιο δεν αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός όπως ήλπιζαν.

Τότε είχε πει:

Οι μηχανικοί μου λένε ότι θα κάνουμε κάποια καλή πρόοδο, αλλά δεν τους εμπιστεύομαι πια. Θέλω απλώς να δω τον χρόνο του γύρου, γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που μετράει.

Τους χειμερινούς μήνες μου είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι φανταστικό, έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Τότε πάμε στο Μπαχρέιν και δεν είμαστε πουθενά. Τι να πω;

Ο Tost που θα αποχωρήσει από την θέση του επικεφαλής της AlphaTauri στο τέλος της σεζόν, δίνοντας την θέση του στο Laurent Mekies, από το Μαϊάμι είπε πως πλέον εμπιστεύεται απόλυτα τους μηχανικούς της ομάδας, αποκαλύπτοντας πως το άτομο που δεν εμπιστευόταν έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Το άτομο που δεν εμπιστευόμουν έχει φύγει, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Και τους άλλους τους εμπιστεύομαι, πολύ εύκολα. Και κάνουν καλή δουλειά.

Αν και ο Tost δεν κατονόμασε τον μηχανικό που έφυγε, αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής Dickon Balmforth έφυγε από τη Faenza λίγο μετά την έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Balmforth βρισκόταν στην ομάδα από τον Μάιο του 2018, με την έδρα του να είναι στις εγκαταστάσεις αεροδυναμικής σήραγγας στο Bicester της Αγγλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην F1 με μια τριετή περίοδο στη Williams από τις αρχές του 2003 έως τα τέλη του 2005, πριν πάει στη Red Bull Racing. Πέρασε πάνω από 12 χρόνια ως μέλος της αεροδυναμικής ομάδας του Adrian Newey στο Milton Keynes. Το 2014 ανέλαβε τον ρόλο του κύριου αεροδυναμιστή, προτού μετακομίσει το 2018 στην Toro Rosso, όπως ονομάζονταν τότε η AlphaTauri.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...